Dizajn vizualnog identiteta

Vizualni identitet je prva stvar koju potencijalni klijent primjećuje, a mi želimo da se baš vi istaknete u moru sličnih! U suradnji s vama stvaramo vizualne priče koje govore više od riječi. Vi znate svoju misiju, a mi znamo kako ju vizualno pretočiti u ono što ona jest. Kreiramo vizualni identitet koji je duboko ukorijenjen u onome čime se bavite i time stvaramo poruku koja je jasna i prepoznatljiva. Recept za uspjeh je jednostavan: dodamo malo boje za emocije, tipografiju za ozbiljnost i našu suradnju za kreativnost! 

Vizualni identitet je ono što će Vaš potencijalni kupac ili klijent prvo uočiti, a zbog dojma koji ostavlja na njega, može se pokazati ključnim elementom poslovanja.

Vizualni identitet treba biti pomno osmišljen kako bi vas istaknuo među konkurencijom te izgradio prepoznatljivost i, naposljetku, stvorio povjerenje kod vaše ciljne publike.
Bez obzira na to radi li se o tvrtki koja tek traži svoje mjesto pod suncem ili prepoznatljivom brendu kojemu treba osvježenje, mi smo tu da svaku zamisao provedemo u stvarnost!
Vizualni identitet obuhvaća sve vizualne elemente vaše tvrtke ili brenda, a uključuje logotip, boje, fontove, grafike i sve ostale vizualne komponente koje koristite u poslovanju. Jedno s drugim mora biti pomno usklađeno kako bi vaš brend pričao pamtljivu priču. Cilj je da vaš vizualni identitet uđe u svijest publike.

Naš tim, u bliskoj suradnji s vama, stvara vizualni identitet koji odraža vašu jedinstvenost i vrijednosti, a usluga izrade uključuje:

  • izradu logotipa – kreiramo logotip koji je jedinstven, prepoznatljiv i oslikava sve ono što vaša tvrtka ili brend jesu jer logotip je vaš prvi potpis
  • definiranje boja – odabiremo boju koja je usklađena s vašom misijom, vizijom, vrijednostima, po(r)ukom i ciljevima
  • odabir fontova – pravilan odabir fontova je važan zbog čitljivosti i prepoznatljivosti
  • dizajn memoranduma – da bi vaš vizualni identitet ostao zapamćen, poželjno ga je koristiti kad god je to moguće, bilo da šaljete službeni dokument, ponudu, račun ili nešto drugo
  • dizajn vizitki – iako se sve više branši prebacuje na digitalno, ne postoji nešto što u potpunosti može zamijeniti kontakt uživo, a tada je atraktivna vizitka ono što može napraviti razliku između vas i ostalih.

 

Konzistentno korištenje vizualnog identiteta kroz sve kanale i na razne načine stvara dojam profesionalnosti i pouzdanosti, a samim tim potiče povjerenje kod klijenata i partnera. Sigurni smo da i vi želite isto za svoju tvrtku ili brend pa Rumor čeka da se javite. Izrada vizualnog identiteta je investicija za uspjeh vašeg brenda, a mi smo tu da vam pomognemo ostvariti ciljeve. U doba kada je koncentracija sve kraća, a konkurencije sve više, istaknite se u moru sličnih. Odlučite se izdvojiti iz mase i privući pažnju!

Cijene i paketi

USLUGA IZRADE VIZUALNOG IDENTITETA

Potrebna Vam je izrada ili redizajn vizualnog identiteta?

Cijena: na upit

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00-16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2