Humor ilustracije

Odabir prikladnog poklona nekad zna prouzročiti veliku količinu stresa, a zapravo bi trebalo predstavljati nešto poprilično zabavno. Zato tu u pomoć uskaču Humor ilustracije! Zajedno dajemo nove boje omiljenim trenucima, ljudima i ljubimcima te stavljamo osmijeh na lice osobe kojoj je poklon namijenjen. Možda čak i u nekim digitalnim ilustracijama iz naše stalne ponude prepoznate svoje voljene pa ne brinite, svaka ilustracija može biti dodatno personalizirana baš prema Vašim željama. Lansirajte se s nama u digitalnu avanturu prepunu magije!

Cilj nam je digitalnu umjetnost učiniti još dostupnijom i pristupačnijom.

Posebni trenuci i osobe zaslužuju više prostora u našim životima… Doslovno! Bitno je biti okružen pozitivom i stalno imati podsjetnik na ono nešto zbog čega vrijedi živjeti. Naše ilustracije za cilj imaju upravo to – podsjećati Vas svaki dan na lijepe stvari i pritom Vam izmamiti osmijeh na lice. Sve češće imamo potrebu darovati nešto sami sebi i tako se nagraditi, a digitalne ilustracije idealno su rješenje. Dodajte nove boje u svoj dom, radni prostor ili gdje god trebate osvježenje. Oživite stare fotografije ili novijima udahnite drugačiji život. Neka ilustriranje počne!

Ako želite digitalnu ilustraciju osobe, Vaše je da nam dostavite kvalitetnu fotografiju na kojoj je lice jasno vidljivo, a na nama da tu fotografiju pretvorimo u nešto novo, zabavnije ili romantičnije, a sve to u dogovoru s Vama.

Ilustracije izrađujemo u vektorima, a na Vašu adresu mogu stići putem maila u PDF formatu ili isprintane na visokokvalitetnom fotografskom papiru i uokvirene, odabir je u potpunosti Vaš. Kontaktirajte nas i krenimo zajedno u šarenu avanturu!

 

Zašto odabrati baš digitalnu ilustraciju? Najbitnija prednost digitalne umjetnosti je to što je prilagodljiva i uvijek može biti dorađivana. Digitalne ilustracije Vam daju mogućnost da ih objesite na fizički zid ili jednim klikom objavite na virtualnom. Njima možete obilježiti bitne trenutke i osigurati da Vas uvijek podsjećaju na njih opipljivo, ali i isključivo vizualno.

Dimenzije i cijene

IZRADA I DOSTAVA U PDF FORMATU

Izrada digitalne ilustracije i slanje u PDF formatu.

OD 9,99 EUR
IZRADA U A4 FORMATU

Izrada ilustracije u A4 formatu, printanje, uokviravanje i dostava.

OD 23,89 EUR
IZRADA U A3 FORMATU

Izrada ilustracije u A3 formatu, printanje, uokviravanje i dostava.

OD 33,18 EUR

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00-16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2