Usluge

Društvene mreže

 

Facebook & Instagram oglašavanje

 

Humor ilustracije

 

Copywriting

 

Dizajn vizualnog identiteta

 

Društvene mreže

Pitate se kako najlakše doći do što većeg broja potencijalnih kupaca? Odgovor leži u društvenim mrežama. Za Vas ćemo izraditi profile, stranice ili grupe, osmisliti kreativan sadržaj i aktivno komunicirati s fanovima Vašeg brenda. Kroz dvosmjernu komunikaciju, iskren, profesionalan i otvoren pristup, doprijet ćete do kupaca koji će Vam vjerovati i odlučiti svoje potrebe i probleme riješiti upravo Vašim proizvodima i uslugama.

Facebook i Instagram oglašavanje

Uz korištenje mogućnosti koje nude oglašivačke kampanje na društvenim mrežama, poruka koju želite poručiti potencijalnim kupcima, uz našu će pomoć, doći upravo do njih. Kroz brojne alate koje pružaju digitalni kanali, Vaš ćemo oglas usmjeriti baš onoj skupini ljudi kojoj Vi želite prodati svoj proizvod ili uslugu. Rezultati oglašivačkih kampanja su lako mjerljivi, a uz dobru kreativu ni dobri rezultati neće izostati. Vi određujete budžet, a mi ćemo iz njega izvući maksimum.

Humor ilustracije

Odabir prikladnog poklona nekad zna prouzročiti veliku količinu stresa, a zapravo bi trebalo predstavljati nešto poprilično zabavno. Zato tu u pomoć uskaču Humor ilustracije! Zajedno dajemo nove boje omiljenim trenucima, ljudima i ljubimcima te stavljamo osmijeh na lice osobe kojoj je poklon namijenjen. Možda čak i u nekim digitalnim ilustracijama iz naše stalne ponude prepoznate svoje voljene pa ne brinite, svaka ilustracija može biti dodatno personalizirana baš prema Vašim željama. Lansirajte se s nama u digitalnu avanturu prepunu magije!

Copywriting

Ako ne volite sami pisati, pišite nam! Dobro napisani tekstovi uvelike doprinose prodaji i samoj vidljivosti brenda. Kako? Zamislite super zanimljivu kampanju uz super pamtljiv slogan – to je ono o čemu se priča. Ipak, može biti da ste među onima koji tek pokreću svoj posao. U tom slučaju smo ovdje za lansiranje najboljih naziva u svemiru! Osmišljavanje kreativnih copyja slobodno prepustite nama jer mi ne copyramo. Mi činimo Vašu priču opipljivom.

Dizajn vizualnog identiteta

Vizualni identitet je prva stvar koju potencijalni klijent primjećuje, a mi želimo da se baš vi istaknete u moru sličnih! U suradnji s vama stvaramo vizualne priče koje govore više od riječi. Vi znate svoju misiju, a mi znamo kako ju vizualno pretočiti u ono što ona jest. Kreiramo vizualni identitet koji je duboko ukorijenjen u onome čime se bavite i time stvaramo poruku koja je jasna i prepoznatljiva. Recept za uspjeh je jednostavan: dodamo malo boje za emocije, tipografiju za ozbiljnost i našu suradnju za kreativnost!

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00 - 16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2