Održavanje društvenih mreža

Pitate se kako najlakše doći do što većeg broja potencijalnih kupaca? Odgovor leži u društvenim mrežama. Za Vas ćemo izraditi profile, stranice ili grupe, osmisliti kreativan sadržaj i aktivno komunicirati s fanovima Vašeg brenda. Kroz dvosmjernu komunikaciju, iskren, profesionalan i otvoren pristup, doprijet ćete do kupaca koji će Vam vjerovati i odlučiti svoje potrebe i probleme riješiti upravo Vašim proizvodima i uslugama.

Aktivnim vođenjem profila na društvenim mrežama, dolazi se do većeg broja potencijalnih kupaca.

Vaš brend nam je bitan i prema njemu se ponašamo kao da je naš. Prvi korak koji radimo je upoznavanje s Vašom dosadašnjom strategijom te Vam, nakon analize postojećih (aktivnih) profila, predlažemo novu, poboljšanju i primjereniju strategiju. Ako dosad niste bili prisutni online, ne brinite, osmislit ćemo kompletnu marketinšku strategiju adekvatnu za ono čime se bavite. Aktivnim vođenjem profila na društvenim mrežama, dolazi se do što većeg broja potencijalnih kupaca. Uz pomoć relevantnog i kreativnog sadržaja gradimo dvosmjernu komunikaciju s korisnicima i klijentima. Kroz takav način komunikacije, iskren, profesionalan i otvoren pristup, gradimo povjerenje i stvaramo bazu korisnika koji će svoje potrebe i probleme rješavati upravo proizvodima i uslugama koje Vi nudite.

Sve aktualne teme, koje su na neki način povezane s Vašim brendom, pratimo i pokrivamo putem objava na profilima Vaših društvenih mreža. Za upite svih korisnika dostupni smo u dogovoreno vrijeme te svojom ažurnošću lakše stvaramo vjerne pratitelje koji će i dalje ostvarivati interakciju s brendom. Korisničko iskustvo na visokoj razini je izuzetno bitno, a kroz njega stvaramo snažnu online reputaciju. Jedna od najbitnijih stvari na koju pazimo je odgovaranje na sve upite i komentare jer je zadovoljstvo i pravovremeno informiranje korisnika za nas ključno.

Povećajmo broj pratitelja, stvorimo svijest o Vašem brendu i naposljetku, povećajmo prodaju. Održavanje profila na društvenim mrežama je posao koji se obavlja svaki dan, bez obzira bio praznik, blagdan, vikend ili ne te zaista zahtjeva koncentraciju i rad 24/7. U dogovoru s Vama, produciramo potpuno nove materijale za objave (fotografije, infografike i sl.). Atraktivnim sadržajem održavamo bazu postojećih pratitelja i dolazimo do novih. Kvalitetan community management je temelj uspješnog poslovanja u današnje vrijeme. Vaša online prisutnost mora biti na izuzetno visokoj razini te služiti kao svojevrsni portfolio. Bitna je kvaliteta, a ne kvantiteta. Postizanje navedene razine i zadržavanje na istoj treba biti prioritet svakog brenda koji želi više! Uštedite svoje vrijeme provedeno na internetu i povećajte naše. Vaš brend je uz nas u sigurnim rukama.

Kako bismo Vas bolje upoznali i u skladu s tim ispostavili personaliziranu ponudu, ispunite upitnik i očekujte naš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Cijene i paketi

ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA

Potpuna usluga online komunikacije s Vašim korisnicima putem društvenih mreža.

OD 172,54 EUR

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00 - 16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2