Oglašavanje na Googleu

Internetsko oglašavanje bez Google Adsa? Nije dobra ideja. Google Ads je jedna od najvećih i najefikasnijih oglasnih platformi u svijetu. Nema razloga da i Vi ne budete na njoj prisutni i uključite se u borbu da baš na Vas obrate pozornost neki od 93% korisnika interneta. Doživite svoj brend na Google tražilici, Google prikazivačkoj mreži, Youtubeu, Gmailu, Google Mapsu… Na svemu što i sami svakodnevno koristite! Podignimo Vašu online vidljivost, povećajmo broj dolazaka na stranicu i prodaju onoga što nudite. Internetsko oglašavanje isplativije je od bilo kojeg drugog oblika oglašavanja, a sami možete birati tko će vidjeti Vaš oglas. Prepustite nam tu slatku obavezu s povjerenjem jer naš tim je certificiran za izradu Google Ads kampanja!

Internetsko oglašavanje je najisplativije, a sami birate tko će i gdje vidjeti Vaš oglas. Iskoristite sve mogućnosti koje Google Ads nudi.

Google Ads je jedna od najvećih i najefikasnijih oglasnih platformi na svijetu, a tvore je aktivnosti usmjerene na dovođenje zainteresiranih posjetitelja na web stranicu. Glavna odlika joj je plaćanje po kliku (pay per click – PPC) te je mogućnost “bezveznog trošenja novca” izuzetno niska. Ova platforma Vam omogućava da doživite svoj brend na Google tražilici, Google prikazivačkoj mreži (GDN), YouTubeu, Gmailu, Google Mapsu i mnogim drugim servisima koje većina nas svakodnevno koristi.

Putem Google oglašavanja povećavate svoju online vidljivost, stvarate bazu (potencijalnih) kupaca, broj dolazaka na stranicu raste na način na koji organski nikad ne biste mogli računati i prodaja se poboljšava. Internetsko oglašavanje je najisplativije, a sami birate tko će i gdje vidjeti Vaš oglas.

Uz Google Ads, omogućeno je vrlo precizno ciljanje tržišta, što Vaš proizvod ili uslugu “prikazuje” i “nudi” publici koja je baš ovog trenutka u potrazi za istima. Ciljati se može prema dobi, spolu, mjestu, interesima, obrazovanju i slično, a to uvelike olakšava dopiranje do “pravih” korisnika.

Google Ads oglašavanje nudi jednu izuzetno korisnu mogućnost, a to je remarketing. Remarketing se odnosi na oglašavanje usmjereno samo prema onim korisnicima koji su unazad određenog razdoblja ostvarili interakciju s nekim od oglasa ili su posjetili Vašu web stranicu, time iskazujući interes za Vašim proizvodima ili uslugama. Naravno, u slučaju da taj isti korisnik napravi korak dalje i krene istraživati i konkurenciju, Vaš oglas će mu se ponovno prikazati, što korisnika može “natjerati” da ipak odabere ono što Vi nudite.

Uz sve navedeno, Google oglašivačku mrežu čine stotine domaćih i stranih web portala i stranica na kojima naš oglas može biti prikazan. Prije izrade samih kampanja, dogovaramo ciljeve, analiziramo tržište i konkurenciju te kreiramo persone i marketinšku strategiju.

Osim same izrade kampanja, svakodnevno ih optimiziramo u skladu s potražnjom te na kraju šaljemo izvješće o provedenoj kampanji ili kampanjama. Zašto izabrati nas naspram ostalih agencija koje nude istu uslugu? Jedan mali razlog – jer znamo da se Google Ads odavno ne zove Google AdWords. Ostale razloge otkrit ćete kroz suradnju s nama, a na obostrano zadovoljstvo.

Cijene i paketi

OGLASNE KAMPANJE NA GOOGLEU

Izrada oglasnih kampanja i oglasa na Googleu. Kompletno riješenje za uspješnu prodaju.

OD 1000 HRK

OD 132,72 EUR

OGLASNE KAMPANJE NA YOUTUBEu

Izrada oglasnih kampanja i oglasa na YouTubeu. Kompletno riješenje za uspješnu prodaju.

OD 1000 HRK

OD 132,72 EUR

UPRAVLJANJE GOOGLE KAMPANJAMA

Brinemo o Vašim oglasima i budžetu kako biste uvijek dobili maksimum.

OD 700 HRK

OD 92,91 EUR

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00-16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Telefon

+385917671031
+385919370087

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2