Savjetovanje

Imamo nešto i za one koji žele sami upravljati svojim društvenim mrežama, ali im treba ideja, savjet ili plan. U tom slučaju, Vama treba stručno savjetovanje, a mi ga nudimo. Rado ćemo se vremenski prilagoditi Vama i učiniti sve da Vaše digitalno znanje u kratkom roku dođe do razine da sami možete brinuti o svom online imidžu. Osim analize dosadašnjeg online predstavljanja ili izrade plana za pokretanje Vaše online priče, nudimo i mjesečne konzultacije. Želite znati više o tome? Javite nam se.

Upoznajte svoju publiku, steknite njihovo povjerenje i uvjerite ih da su Vaši proizvodi i usluge rješenje njihovih problema.

Želite samostalno ploviti vodama digitalnog marketinga, no ipak Vam je potrebna mala pomoć? U tom slučaju, mi smo tu za Vas. Za kvalitetno upravljanje društvenim mrežama potrebno je dobro poznavati način na koji društvene mreže funkcioniraju. Vi sami najbolje znate tko su Vaši kupci te kroz razna istraživanja možete doći do spoznaja kakve su njihove navike, čime se bave ili pak koji su njihovi interesi. Sve su to bitni čimbenici koji doprinose što boljem predstavljanju publici na društvenim mrežama, jer kad upoznate svoju publiku, znat ćete kako steći njihovo povjerenje i uvjeriti ih da su Vaši proizvodi i usluge rješenje njihovih problema.

Ako želite ići putem društvenih mreža i sami producirati sadržaj na svojim profilima kao i komunicirati s publikom, možda ćete trebati pokoji savjet. Ako trebate ideju, savjet ili plan, računajte na nas. Svojim stručnim savjetima pomoći ćemo Vam da Vaše društvene mreže budu ogledni primjerak Vašeg poslovanja koji će doprinijeti porastu publike, a samim time i potencijalnih kupaca. Pomoći ćemo Vam u osmišljavanju marketinške strategije te sugerirati način komunikacije. Rado ćemo se vremenski prilagoditi Vama i učiniti sve kako biste stekli znanje uz pomoć kojeg biste sami brinuli o imidžu svoje tvrtke. Ako želite napraviti dobar oglas i tekstom zaokupiti pažnju svih koji će ga vidjeti, tu Vam također možemo pomoći

 

 

Ne znate kako se istaknuti? Ne brinite, uz našu pomoć lansirat ćete se među zvijezde. Bez obzira na to treba li Vam pomoć oko svakodnevnog vođenja društvenih mreža, konkretnih objava ili načina komunikacije s pratiteljima, oglasnim kampanjama ili pak tekstovima za web stranicu, slobodno nas kontaktirajte. Pokrivamo veliko područje digitalnog marketinga i rado ćemo svoje znanje podijeliti s Vama i olakšati Vam poslovanje. Savjetovanje možete zatražiti jednokratno, na mjesečnoj, tromjesečnoj ili nekoj drugoj bazi koja Vam više odgovara, sukladno Vašim potrebama.

Cijene i paketi

USLUGA SAVJETOVANJA

Potrebna Vam je mala pomoć oko oglašavanja ili društvenih mreža?

Cijena: na upit

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00-16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Telefon

+385917671031
+385919370087

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2