Usluga copywritinga

Ako ne volite sami pisati, pišite nam! Dobro napisani tekstovi uvelike doprinose prodaji i samoj vidljivosti brenda. Kako? Zamislite super zanimljivu kampanju uz super pamtljiv slogan – to je ono o čemu se priča. Ipak, može biti da ste među onima koji tek pokreću svoj posao. U tom slučaju smo ovdje za lansiranje najboljih naziva u svemiru! Osmišljavanje kreativnih copyja slobodno prepustite nama jer mi ne copyramo. Mi činimo Vašu priču opipljivom.

Naš posao je da svojim tekstovima zaokupimo pažnju svih posjetitelja Vaše web stranice i profila na društvenim mrežama!

Većina ljudi danas tekstove čita upravo na internetu pa se i stil pisanja copywritera nužno morao prilagoditi tome. Naš posao je da svojim tekstovima zaokupimo pažnju svih posjetitelja Vaše web stranice i profila na društvenim mrežama ili osoba koje su ugledale Vaš oglas. (Digitalni) marketing je nezamisliv bez odličnih tekstova iza kojih stoji kreativan copywriter. Slogani, kampanje, scenariji za reklame, newsletteri i ostale promotivne aktivnosti koje se sastoje od dobrih copyja, za cilj imaju zainteresirati ljude za proizvode i usluge koje nudite te ih na koncu prodati.

Važno je da se uz pomoć copyja približite svojim korisnicima i da oni u tekstovima pronalaze ono što žele i što ih zanima. Kad Vaši korisnici pročitaju ono što im se sviđa i s čime se može poistovjetiti, dobit ćete njihovo povjerenje. Dobri copyji ih potiču na djelovanje. Nekoliko rečenica koje nitko neće pročitati ne koriste ničemu, a uz dobar copy svojim korisnicima iznosite sve prednosti onoga što nudite te ih na zanimljiv način privlačite u krug svojih proizvoda i usluga. Ako Vi kupite njih prezentacijom onog što nudite i što jeste kroz dobar copy, oni će se naposljetku odlučiti kupiti Vas, odnosno Vaše proizvode i usluge. Istaknite se od konkurencije i iskoristite sve kanale digitalnog marketinga kako biste postigli što bolje rezultate poslovanja.

Za pisanje kvalitetnog i upečatljivog copyja, osim izuzetnog poznavanja gramatike i pravopisa, moderni copywriteri moraju posjedovati i mnoge druge vještine. Oni su komunikativni, prilagodljivi, snalažljivi, perfekcionisti te znaju sami izrađivati i uređivati promo materijale, poput videa i slika. Jesmo li i mi takve, na Vama je da prosudite. U svakom slučaju, uvijek ćete od nas dobiti više ideja no što očekujete. Iskušajte nas! Nasuprot novinarskog načina pisanja vijesti, copywriting je tu kako bi potaknuo čitatelje na (re)akciju. Sada mi izazivamo Vas – reagirajte i stvorimo top priču zajedno.

Cijene i paketi

USLUGA COPYWRITINGA

Pisanje promotivnih članaka, tekstova za web, objava za društvene mreže i kreativnih tekstova za oglase.

Cijena: na upit

Radno vrijeme

Pon-Pet
8:00-16:00 h

E-mail

info@rumor.hr

Rumor, obrt za digitalni marketing i druge usluge, vl. Rozana Juras i Monika Grozdek, Zagreb, Ulica Antuna Štrbana 2